Suceava:

0374 006 007

Bucuresti:

0759 888 788

Vii la noi cu vechea masina si pleci acasa cu una noua

Iti poti alege noua masina din flota noastra actuala iar daca masina dorita de tine nu se regaseste in flota noastra, putem oricand sa-ti aducem pe baza de comanda, in functie de preferintele tale, masina mult visata.

Buy Back Auto Suceava

Suceava: 0374 006 007

Cat valoreaza masina ta?

In urma unei verificari vizuale si tehnice, iti putem estima un pret pentru masina ta pe care apoi il vom scade din viitoarea achizitie in cazul in care aceasta este mai scumpa decat actuala masina.

Specialistii nostri analizeaza toate aspectele vizuale precum si tehnice, iar in urma constatarii pretul pentru masina ta va fi stabilit la valoarea pietei. in functie de acest pret si suma dispusa pentru viitoarea masina, consultantii nostri iti vor oferi cele mai bune recomandari pentru tine si bugetul tau.

Masina la schimb

Bucuresti: 0759 888 788

Vechea ta masina in loc de avans?

Daca planul tau este sa achizitionezi urmatoarea masina in leasing sau in rate, vechea masina poate fi primul pas catre aceste solutii de creditare. Vino cu masina ta la o evaluare, iar in functie de pretul stabilit, aceasta poate fi avansul necesar pentru a achizitionat o masina in leasing sau credit.

Fie ca doresti o masina din anul 2022 sau una cu o vechime de 5 ani, noi iti putem oferi asistenta necesara la achizitionarea unei masini printr-un sistem de finantare, iar grija avansului o poti lasa in seama vechii masini.

Recomandarea Noastra pentru Buy Back

Care masina ti-ar placea sa o primesti la schimb pentru masina ta? Apasa pe masina dorita si ia legatura cu un consultant pentru a stabili o intalnire.

Marci Populare
Suceava
Bucuresti
Masini la comanda
Messenger