Suceava:

0374 006 007

Bucuresti:

0759 888 788

Reparatii auto si Detailing Auto

La AutoDel nu facem niciun compromis in ceea ce priveste aspectele tehnice sau estetice ale autoturismelor pe care le comercializam. Va punem la dispozitie atat service auto, cat si posibilitatea de a beneficia de servicii de cosmetica, in asa fel incat sa va asigurati de faptul ca autoturismul ales este impecabil din toate punctele de vedere.

Service Auto Suceava

Service: 0771 021 363

Service AutoDel Suceava

Profesionistii nostri se asigura de faptul ca orice autoturism din parcul auto este perfect functional din punct de vedere tehnic. Orice eventuala defectiune este remediata si putem oferi la cerere inclusiv service auto pentru vehiculul dumneavoastra personal!


Ce pot sa va ofere specialistii nostri:

  • Service auto profesional, indiferent de defectiunea ce necesita remediere;
  • Promptitudine in realizarea oricarei reparatii;
  • Consultanta de specialitate in vederea alegerii solutiei potrivite.
Detailing Auto Suceava

Detailing: 0759 888 988

Servicii de Cosmetica Auto Suceava

Cum oricine isi doreste ca masina pe care o conduce sa se prezinte impecabil din punct de vedere estetic, la AutoDel va punem la dispozitie serviciile de detailing auto. Acestea vizeaza atat elementele exterioare, cat si cele interioare ale autoturismului: faruri, geamuri, elemente cromate, inlaturarea zgarieturilor de pe elementele caroseriei, dar si cosmetizarea tapiteriei si a elementelor din plastic din interiorul masinii.


Operatiuni ce pot fi realizate in procesul de detailing:

  • Polish auto, inlaturare zgarieturi, finisare, tratament hidrofob pentru geamuri, polish faruri;
  • Curatare elemente interioare: portiere, bord, plafon, tapiterie, mocheta, tratament pentru piele, curatare guri de ventilatie.
Marci Populare
Suceava
Bucuresti
Masini la comanda
Messenger