X
  • filter-icon.svg Filtre
  • Sortează:
Audi Q5 2.0TDI Quattro S-Tronic - 2012
10923€ + TVA
Intermediere
Promotie
Audi A8 60TFSIe Quattro Tiptronic Facelift - 2022
62999€ + TVA 65126€
In stoc
Audi A4 - 2018
22499€
Intermediere

Mașini Audi noi și rulate la AutoDelRulate - aflați despre dotările speciale ale acestor mașini

Mașinile Audi reușesc să îndeplinească multe criterii pe care o bună parte din șoferi le doresc materializate într-o mașină. Dacă vorbim în sens larg despre acest brand, veți remarca că este iubit chiar și de pietonii care circulă pe stradă. Când vine vorba de aspectul interior, acesta este căutat cu siguranță de mulți șoferi. 

Noi, în cadrul AutoDelRulate avem o flotă mare mașini sub această marcă. O mașină Audi second hand poate fi cumpărată de îndată din cadrul locației noastre. Chiar dacă nu vă permiteți să o achiziționați cu plata integrală, trebuie să știți că veți putea apela la diferitele opțiuni de finanțare pe care le punem la dispoziția voastră. Plătiți sume accesibile lunar sau cum stabiliți cu reprezentantul nostru, pentru a vă fi mult mai ușor să păstrați o balanță între cheltuielile de zi cu zi și investiția în această mașină. 

Mașinile second hand Audi, la un preț redus

Chiar dacă mașinile Audi poartă eticheta de second hand, acest lucru nu înseamnă că au o calitate neapărat mai mică. Acest stereotip a circulat de-a lungul timpului și i-a făcut pe unii să se îndoiască într-adevăr de calitatea produsului respectiv. La AutoDelRulate avem grijă ca oricare din autovehiculele listate în categoria cu anunțuri Audi și nu doar acestea să fie verificate și trecute printr-o revizie amănunțită înainte de a fi puse în vânzare. Ne asigurăm mereu că mașinile sunt într-o stare impecabilă înainte a fi văzute de către un potențial client.

De-a lungul timpului reprezentanța noastră s-a remarcat printre clienți și colaboratori ca fiind una de încredere. Consultanții noștri stau la dispoziția voastră dacă există întrebări cu privire la mașinile Audi din gama noastră. Vă așteptăm la un test drive, experimentați câteva minute la bordul unui Audi și vă veți convinge instant de capacitățile care vin la pachet cu această mașină.

Suceava
Masini la comanda
Messenger
NOU Vinde-ți mașina