X
  • filter-icon.svg Filtre
  • Sortează:
Porsche Cayenne 3.0 Diesel V6 - 2016
27478€ + TVA
Intermediere
Promotie
Porsche Cayenne 3.0diesel V6 - 2013
18499€ 22999€
Intermediere
Promotie
Porsche Cayenne 3.0diesel V6 4x4 - 2012
18499€ 22450€
Intermediere
Porsche Cayman 718 2.0i - 2018
47898€ + TVA
Intermediere
Promotie
Porsche Cayenne S 440cp 2.9 V6 - 2018
67999€ 69999€
Intermediere

Căutați aici mașini Porsche noi și rulate, emblematice și de o eleganță desăvârșită

Uneori, în trafic observăm autoturismele ce fac parte de la marca germană cunoscută Porsche. Fiecare autoturism al acestei mărci iese în evidență datorită eleganței pe care o are. Dacă vă doriți și dumneavoastră să achiziționați un astfel de autoturism, puteți opta pentru un Porsche rulat. 

AutoDelRulate vă așteaptă la un test drive pentru oricare Porsche rulat sau nou din ofertă

  • Veți conduce un autoturism ce provine de la o marcă de lux, cunoscută pentru mașinile premium cu tehnologie avansată integrată. 
  • Motor puternic, experiență de condus definită de adrenalină și plăcere pură. 
  • O mașină ce va ieși mereu în evidență, mai cu seamă pentru că nu este accesibilă pentru publicul larg. Nota de exclusivitate îi sporește farmecul. 
  • Designul aerodinamic face ca fiecare model de Porsche să iasă în evidență.
  • Performanță avansată la conducere pe diverse categorii de drum.

Pe scurt, este vorba de prestigiu, calitate, poate chiar și prestanța brandului. În plus, cu finanțarea auto de la AutoDelRulate aveți și mai multe șanse să deveniți proprietarii unei astfel de mașini. 

AutoDel Rulate vă așteptam la un test drive!

Cu siguranță ați vizionat modelele disponibile de autoturisme Porsche din această secțiune, iar dacă vă doriți, puteți efectua un test drive gratuit. Alegerea unei mașini potrivite pentru dumneavoastră este un pas ce implică o informare corectă. Efectuând un test drive vă veți da seama de puterea remarcabilă a mașinii, dar și de comoditatea pe care v-o oferă aceasta. Test drive-ul îl veți efectua pe diverse categorii de drum.

Dacă vă decideți că un Porsche rulat este potrivit pentru dumneavoastră, veți avea parte și de revizie, care de asemenea este gratuită. Experiența de conducere pe care o aveți va fi îmbunătățită considerabil. Vă așteptăm în cadrul shoroom-ului nostrul pentru a viziona și a efectua test drive-ul viitoarei dumneavoastră mașini. 


 

Suceava
Masini la comanda
Messenger
NOU Vinde-ți mașina