X
  • filter-icon.svg Filtre
  • Sortează:
Promotie
Skoda Karoq 1.5TSI 4x4 DSG "Sport" - 2019
21999€ 22450€
Intermediere
Skoda Superb 2.0TDI DSG - 2016
18999€
Intermediere
Promotie
Skoda Yeti 2.0TDI 4x4 Automat Drive - 2017
15499€ 17650€
In stoc
Promotie
Skoda Kodiaq 2.0TSI 4x4 DSG "Style" - 2017
19999€ + TVA 23824€
Rezervat

Skoda noi și rulate - mașini accesibile pe care le găsim la un raport calitate-preț atrăgător

Skoda este marca de mașini din Cehia, ce oferă prețuri avantajoase. Chiar dacă un autoturism Skoda nou se află la un preț pe care mulți nu ni-l putem permite, acesta poate fi cumpărat și rulat. Te asigurăm că fiecare model de autoturism Skoda pe care-l vei găsi în parcul nostru auto este verificat, astfel încât să conduci o mașină sigură din punct de vedere tehnic.

Fiecare șofer îți dorește să conducă o mașină potrivită, ușor de întreținut. Chiar dacă pe piața de autoturisme au apărut nenumărate branduri, vei găsi mereu mașinile de la Skoda la prețuri accesibile. Este mult mai ușor să intri în posesia unei Skoda second hand. Mașinile de la acest brand sunt cunoscute pentru calitatea lor, dar și modul eficient de întreținere.

Descoperă modelele de autoturisme Skoda noi sau rulate

Mașinile de la bradul Skoda sunt cunoscute pentru designul lor elegant și modern, atâta la interior, cât și la exterior. Tehnologia avansată este elementul ce va face de fiecare dată diferența. Dacă îți dorești să ai parte de o asemenea experiență, poți cere un test drive, ce este total gratuit. Testând mașina aleasă, vei simți puterea motorului și modul în care acesta reacționează pe diverse categorii de drum.

Alegerea unui model de autoturism este tot mai ușoară, mai ales atunci când vei primi consultanța de specialitate a personalului de la AutoDelRulate. 

Descoperă toate modele de Skoda prezente în cadrul showroom-ului nostru AutoDelRulate. Mașinile sunt atât sedanuri, coupe-uri cât și SUV-uri. Fiecare model de mașină ce provine de la această marcă auto se găsește cu diverse specificații. Informațiile tehnice ce te interesează, vor fi împărtășite de către personalul specializat, ce te așteaptă să le faci o vizită. Cere și oferta de finanțare auto! 


 

Suceava
Masini la comanda
Messenger
NOU Vinde-ți mașina