Suceava:

0374 006 007

Bucuresti:

0759 888 788

1. INFORMAȚII GENERALE

Prezentul document denumit ”Politica de Confidențialitate” definește modalitatea de colectare a datelor cu caracter personal al tuturor utilizatorilor site-ului autodelrulate.ro, tipul datelor colectate și scopul prelucrării.

SC TIA WORLD COMPANY SRL, cu sediul social în Suceava, Strada Oituz, Nr. 21, Județul Suceava, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J33/98/2013, Cod Unic de Înregistrare RO31192410,  este proprietarul și administratorul site-ului  Autodelrulate.ro

Respectăm dreptul la viața privată al tuturor persoanelor care accesează site-ul nostru și asigurăm prelucrarea corectă a datelor cu caracter personal, conform Regulamentului 679/2016 elaborat de către Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene. Acest Regulament, cunoscut și sub denumirea de GDPR  urmărește protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Continuarea navigării pe acest site constituie un accept al politicii noastre de confidențialitate și a prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile enumerate.

Pentru orice solicitări cu privire la protecția datelor personale vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@autodel.ro (cu referință în câmpul subiectului - GDPR) sau să transmiteți în scris o cerere la adresa sediului social menționată anterior. 

2. COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin site-ul Autodelrulate.ro sunt colectate informațiile trecute de utilizatori folosind formularul de contact și date referitor la cei care accesează site-ul.

*Pentru utilizatorii care ne contactează utilizând formularul de contact, prelucrăm următoarele date:

  •  Nume Prenume
  •  Adresa de e-mail
  •  Număr de telefon 

Aceste informații sunt necesare pentru a soluționa diverse cereri, solicitări sau sesizări, în funcție de tipul mesajului transmis de către fiecare utilizator.

E-mailurile transmise prin formularul de contact pot fi utilizate în scopul de a vă transmite ulterior notificări referitor la promoții sau alte noutăți de interes pentru conducătorii auto. Informațiile stocate sunt păstrate în siguranță pe server-ul intern iar la cererea fiecărui utilizator, adresa se poate elimina din baza de date. 

Societatea noastră nu poate răspunde dacă datele personale completate în formular sunt trecute de terțe persoane, dacă sunt incorecte sau dacă utilizatorii au sub 18 ani. Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor cu vârsta sub 18 ani ne este necesar consimțământul unui părinte sau ale unui titular.

*Pentru utilizatorii care doar accesează Autodelrulate.ro prelucrăm o serie de date automat.

Date colectate de modulele cookie

Această categorie de date sunt necesare pentru a monitoriza activitatea vizitatorilor pe site-ul nostru și pentru a îmbunătăți experiența fiecărui utilizator. Pentru că această categorie de date colectate prin cookies necesită o abordare mai amplă, am creat o secțiune dedicată pentru acest subiect pe care fiecare utilizator o poate accesa - Politica Cookies. 

Date colectate prin Google Analytics

Site-ul Autodelrulate.ro colectează prin instrumentul Google Analytics o serie de informații precum sex, vârstă, locație, device-ul folosit, browser-ul utilizat, date referitor la trafic sau comportamentul utilizatorilor în paginile site-ului. 

Utilizăm acest instrument întrucât ne permite să înțelegem mai bine clienții și potențialii noștri clienți. Scopul este să le oferim utilizatorilor o experiență mai plăcută cu site-ul nostru și să ne îmbunătățim performanțele site-ului.

Informațiile colectate prin acest instrument sunt păstrate în siguranță și corelate cu activitatea pe care fiecare utilizator o are. Aceste date sunt colectate și în scop de marketing și sunt folosite ca să ne optimizăm metodele de comunicare către publicul interesat.

Date colectate prin terțe părți

Colectăm cookie-uri cu ajutorul unui cod de conversie și a unui etichete - remarketing tag - existente pe site-ul nostru. Aceste etichete cunoscute și sub denumirea de pixeli de urmărire sunt primite de la terțe părți precum Google Analytics, Facebook sau Google și sunt utilizate pentru a identifica în mod unic anumite caracteristici ale utilizatorilor.

Aceste date NU identifică în mod direct o persoană. Aceste informații sunt utilizate pentru afișarea de anunțuri publicitare (reclame) în mod indirect unui grup targetat de persoane. Canalele de promovare pe care este livrată reclama utilizatorilor sunt Google Ads și Facebook Ads. 

Aceste preferințe se pot dezactiva de către orice utilizator care nu dorește colectarea acestui tip de date prin selectarea opririi stocării de date din browser-ul utilizat. 

Datele colectate prin intermediul site-ului indiferent de tipul acestora sunt stocate în siguranță.

3. DREPTURILE UTILIZATORILOR

În calitate de utilizator aveți o serie de drepturi pe care le puteți exercita în relație cu societatea noastră SC TIA WORLD COMPANY SRL. 

  • Dreptul de acces la datele personale
  • Dreptul de a rectifica datele personale 
  • Dreptul la ștergerea datelor cunoscut ca și Dreptul de a fi uitat
  • Dreptul la restrictionarea accesului la datele personale
  • Dreptul de a va retrage consimtamantul
  • Dreptul la portabilitatea datelor
  • Dreptul de a va opune prelucrării

Dacă considerați că vă sunt încălcate oricare din aceste drepturi sau dacă doriți informații suplimentare referitor la prezentul document, nu ezitați să ne contactați.

Cu privire la maniera de prelucrare a datelor cu caracter personal, în situația în care datele cu caracter personal ce vă privesc, sunt prelucrate necorespunzător sau ilegal, există opțiunea de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum și de a introduce o cale de atac juridică. 

4. ACTUALIZAREA PREZENTULUI DOCUMENT

Politica de Confidențialitate poate suferi periodic modificări. Vă rugăm să reveniți asupra acestui document de fiecare dată când accesați site-ul nostru pentru a identifica modificările aduse. Drepturile utilizatorilor pot fi extinse sau diminuate conform unor noi reglementări legislative și este important să le cunoașteți. 

5. LEGĂTURI UTILE PENTRU UTILIZATORI

  • Politica de confidențialitate Google - AICI
  • Suport Google Analytics - AICI
  • Suport   A.N.S.P.D.C.P.   - AICI
Marci Populare
Suceava
Bucuresti
Masini la comanda
Messenger