X
Completezi formularul de comanda

Pasul 1

Completezi formularul de comanda

Iti cautam masina dorita

Pasul 2

Iti cautam masina dorita

Te va contacta un consultant de vanzari masini la comanda

Pasul 3

Te va contacta un consultant de vanzari masini la comanda

Comandă mașina mult dorită

Dacă mașina dorită de dumneavoastră nu se regăsește în parcul nostru auto, nu trebuie să vă îngrijorați. Vă putem ajuta, putem aduce la comandă modelul dorit de dumneavoastră și vă oferim inclusiv consultanță pentru a vă asigura că alegerea pe care o veți face este una potrivită. Completați formularul de mai jos și transmiteți cererea dumneavoastră sau contactați direct consultanții de comenzi la nr. de telefon afișat, iar unul din consultanții noștri vă va prezenta opțiunile pe care le aveți!

Masini la comanda
Ce mașină ai vrea să-ți aducem?

Oferim posibilitatea clienților de a cumpăra autovehicule noastre și cu ajutorul programelor de finanțare oferite de partenerii noștri

Pentru persoane fizice, colaboram cu:

Pentru persoane juridice, colaboram cu:

Comisioanele pentru comenzile de mașini sunt următoarele:

  • 7% – din prețul net negociat pentru mașini al căror preț este de până în 15.000 Euro;(dar nu mai putin de 800 euro+ TVA.)
  • 5% – din prețul net negociat pentru mașini al căror preț este între 15.000 și 30.000 Euro; (dar nu mai putin de 999 euro+ TVA)
  • 4% – din prețul net negociat pentru mașini al căror preț este de peste 30.000 Euro.

Prețul transportului în România începe de la 650 Euro fata TVA în funcție de zona din care mașina se încarcă și greutatea ei.

Suceava
Masini la comanda
Messenger
NOU Vinde-ți mașina