X
  • filter-icon.svg Filtre
  • Sortează:
Promotie
Kia Sportage 2.0CRDi 4x4 Automat - 2011
10499€ 11850€
Intermediere
Promotie
Kia Sportage 1.7CRDI "Vision" - 2011
9490€ 11850€
In stoc

Stoc variat de mașini Kia noi și rulate, o marcă coreeană impunătoare

AutoDelRulate pune la dispoziție o varietate de autoturisme Kia la prețuri accesibile, pe care cu siguranță le vei îndrăgi. Dacă-ți doreșți, ne poți face o vizită la showroom-ul nostru, te așteptăm și îți vom prezența toate modelele de autoturisme ce te interesează. Fiabilitatea este de asemenea o caracteristică care va face că aceste autoturisme să iasă mereu în evidență. 

Alege un autoturism marca Kia și poți beneficia și de un test-drive, pentru a testa cum se comportă mașina aleasă pe diferite porțiuni de drum. 

Alege un autoturism Kia dacă:

  • Îți dorești să conduci o mașină ce îmbină perfect tehnologia avansată cu eleganța. 
  • Cauți o mașină de calitate, accesibilă. Kia înseamnă eficiență fără compromis, astfel încât devine una din cele mai populare alegeri. 
  • O mașină în raport bun calitate-preț-confort. Kia nu este încadrată la categoria mașinilor de lux, dar face eforturi constante de a se impune pe piață. Kia este comparabilă cu câteva alte mărci în ceea ce privește ofertele și caracteristicile sale. Una dintre mărcile cu care este adesea comparată este Hyundai.

 

Motive sunt destule, la fel că și varietatea de anunțuri Kia pe care le avem disponibile. Kia este autoturismul care vei ieși din tipare, atât datorită designului exterior, cât și cel interior. Eleganța și rafinamentul fac ca fiecare autoturism Kia să iasă în evidență. Dacă ai găsit modelele de Kia rulat potrivit pentru tine vei avea parte și de o revizie gratuită. 

Punem la dispoziție numai autoturisme verificate, ce vor fi o garanție a calității. Transparența este una dintre punctele noastre forte și ne dorim că voi să aveți o experiență cât mai bună, atunci când veți achiziționa Kia din cadrul showroom-ului nostru. Specialiștii noștri vor depune tot efortul pentru că voi să fiți informat corespunzător și în cele mai mici detalii. Noi, echipa de la Autodel Rulate suntem doar la un click distanță!


 

Suceava
Masini la comanda
Messenger
NOU Vinde-ți mașina