X
  • filter-icon.svg Filtre
  • Sortează:
Ford Kuga ST-Line - 2017
14999€
In stoc
Promotie

Mașini Ford noi și rulate - iată de ce să alegeți această marcă auto americană cunoscută

Fiecare autoturism care este fabricat de marca Ford impresionează prin calitatea sa. Dacă sunteți în căutarea unui model de Ford, este posibil să îl găsiți pe acesta în cadrul showroom-ului nostru, AutoDelRulate. Prețurile accesibile vă vor face să vă decideți mult mai ușor asupra achiziției pe care vă doriți să o faceți. Alegeți cu încredere un Ford rulat.

În zilele noastre mașinile noi se găsesc la prețuri destul de ridicate, iar mulți dintre noi nu ne permitem să facem o asemenea achiziție. Veți putea să cumpărați un Ford rulat pe care-l veți găsi în cadrul showroom-ului nostru. Mașinile second hand sunt soluția pe care o preferă majoritatea dintre noi. Acestea sunt întreținute corespunzător și nu prezintă urme de uzură. La achiziționarea fiecărei mașini din cadrul acestui showroom veți avea parte și de o revizie gratuită.

Față de alte mărci auto, Ford este un angajament al consumului redus. Sunt unele dintre cele mai fiabile mașini. În plus, numele său este direct corelat cu o premieră - fiind prima companie producătoare de automobile care a automatizat producția și a produs vehicule pentru consumatorul de rând. Ford include în portofoliul sau vehicule diverse, cum de altfel veți găsi și în anunțurile Ford puse la dispoziție de echipa noastră. Diversitatea aceasta are însă un punct comun, al faptului că vorbim despre mașini economice până la cele de lux, însă mai accesibile, pentru că atenția cade pe eficiență și rentabilitate.

Mașinile second hand, o alegere potrivită pentru bugetul vostru

Puteți să achiziționați atât un sedan sau un SUV, fiind ideal, deoarece acesta este 4x4. Conducând o mașină potrivită veți avea o experiență de conducere extraordinară.

Dacă vă decideți că un Ford rulat este potrivit pentru dumneavoastră, veți primi și asistență la întocmirea dosarului de achiziționarea - suntem doar la un click distanță!


 

Suceava
Masini la comanda
Messenger
NOU Vinde-ți mașina