X
  • filter-icon.svg Filtre
  • Sortează:
Promotie
SEAT Altea 2.0TDI - 2005
3890€ 4200€
In stoc
Promotie
SEAT Ibiza 1.0TSI FR - 2018
12999€ 13999€
Rezervat

Mașini Seat noi și rulate, linia de autoturisme accesibile pentru bugetul vostru

Din gama de autoturisme pe care vi le punem la dispoziție pentru achiziționare nu lipsește marca Seat. Fiecare model de mașină ce aparține acestui brand de autoturisme este cunoscut pentru aspectul său modern. 

Vă așteptăm în cadrul showroom-ului pentru vizionare și test drive gratuit la orice Seat nou sau rulat

  • Cei interesați să aibă o mașină economică, care pentru întreținere presupune costuri rezonabile. 
  • Cei care sunt atenți în mod special la consumul de combustibil. 
  • Cei care caută o mașină potrivită pentru întreaga familie, cu portbagaj spațios, unde doi copii și adulții pot sta destul de lejer.  

Spre exemplu, un Seat Ibiza este adesea subestimat. Este un hatchback-ul supermini cu potențial să vă ofere călătorii plăcute, sigure și confortabile. Este recomandat și familiilor. Chiar dacă nu are un model la fel de popular ca FIesta sau Corso, poate fi o alegere bună implicit ca prima mașină pe care o veți avea. Are costuri de întreținere competitive. 

Vă așteptăm în cadrul showroom-ului pentru o vizionare și test drive gratuit! 

Noi, echipa de la AutoDelRulate, punem la dispoziție posibilitatea de a viziona mașina pe care ați descoperit-o prin intermediul categoriei de anunțuri Seat. Vă puteți îndrepta către showroom-ul nostru, iar personalul specializat vă va prezenta autoturismul ce v-a atras atenția. Efectuați un test drive 100% gratuit, veți observa prin intermediul acestuia cum se comportă mașina aleasă pe diverse categorii de drum. Astfel o să puteți face mult mai ușor alegerea corectă, în ceea ce privește achiziționarea noului dumneavoastră autoturism.

Fiecare autoturism Seat este verificat pentru ca dumneavoastră să nu întâmpinați dificultăți după achiziționarea acestuia. Personalul specializat din cadrul showroom-ului nostru AutoDelRulate vă așteaptă să faceți o vizită, pentru a avea parte de cât mai multe informații. La nevoie, cu avans zero, puteți solicita și oferta de finanțare auto - valabil atât pentru persoane fizice, cât și juridice. 


 

Suceava
Masini la comanda
Messenger
NOU Vinde-ți mașina