X
  • filter-icon.svg Filtre
  • Sortează:

Interesați de anunțuri auto cu Renault noi sau rulate? AutoDelRulate are oferte

Unele dintre cele mai fiabile autoturisme sunt mașinile Renault. Poate că puțini știu acest lucru, dar dacă mai întâi de toate vor fi atrași de prețurile acestor vehicule, trebuie să știe că vor avea parte de fiabilitate la preț accesibil. 

Noi sau rulate, la AutoDelRulate veți găsi diversitate la capitolul anunțuri Renault. Vă punem la dispoziție prețuri bune, dar și mașini pe măsură. Unele imediat disponibile în stoc, altele vândute prin intermediere, mașinile Renault sunt atent verificate înainte de a fi puse la vânzare. 

De ce să alegeți mașini Renault noi și rulate?

Brandul acesta și-a câștigat popularitatea și prin asocierea sa cu alte nume de renume din industria auto. Grupul Renault înseamnă alianța cu Nissan și Mitsubishi Motors. Știați că Grupul Renault cuprinde 4 mărci? Este vorba de Renault, Dacia, Alpine și Mobilize.

Adevăratele motive pentru care vă veți îndrepta atenția spre această categorie de mașini se referă la:

  • Sunt mașini accesibile. Pot avea tot felul de dotări, dar își mențin prețurile la un nivel accesibil pentru un public larg. Vorbim atât ca achiziție, cât și din punct de vedere al întreținerii. 
  • Diversitate. În portofoliul nostru veți găsi disponibile vehicule diverse, implicit cu opțiuni ale celor din gama de vârf a acestui brand, Renault Megane. 
  • O mașina potrivită pentru familie. De când deveniți o familie sau când aceasta se mărește cu încă un membru, prioritățile sunt diferite. Aveți nevoie de o mașină mai încăpătoare, cu o construcție solidă, sigură. Renault are variante și pentru astfel de preferințe, printre care Kadjar, disponibil în showroom-ul nostru. 

Pentru fiecare achiziție vă punem la dispoziție consilieri. Aveți de asemenea șansa de a solicita un test drive gratuit. Cu soluții de finanțare de asemenea și opțiuni flexibile pentru o achiziție auto sigură, vă așteptăm la sediul nostru!


 

Suceava
Masini la comanda
Messenger
NOU Vinde-ți mașina