X
  • filter-icon.svg Filtre
  • Sortează:
Promotie
Volkswagen Touareg 3.0TDI V6 4Motion - 2020
35293€ + TVA 36134€
In stoc
Promotie
Volkswagen Jetta Full Hybrid 1.4TSI - 2013
7999€ 8450€
Intermediere
Promotie
Promotie
Promotie
Promotie
Volkswagen Passat 2.0TDI "Comfortline" - 2010
4990€ 5990€
Intermediere

Mașini Volkswagen noi și rulate aici sunt! Contați pe ajutorul nostru pentru viitoarea achiziție auto

Oferim diferite soluții financiare asupra cărora vă veți putea orienta, asta dacă doriți să luați o mașină în rate avantajoase. Programați o vizită sau un test drive pentru a vedea exact în ce constă sentimentul de a vă afla la bordul unui Volkswagen Tiguan, de exemplu. Experimentați și faceți în așa fel încât să nu pierdeți ocazia de a avea o mașină puternică și fără defecte. Specialiștii noștrii AutoDelRulate vă așteaptă oricând doriți să aflați mai multe despre mașinile noastre performante.

Noi, AutoDelRulate vă punem la dispoziția dumneavoastră și a curioșilor o flotă impresionantă de mașini care aparțin acestei mărci. Modele de mașini mai nou sau mai vechi, opțiunile sunt unele diverse din care puteți selecta un model preferat. Dacă sunteți că un astfel de model este alegerea ideală pentru dumneavoastră și pentru membrii familiei, atunci plănuiți o vizită în showroom-ul nostru. Promitem să vă oferim toate detaliile necesare pentru a face o achiziție potrivită.  

Anunțuri Volkswagen second hand, la două click-uri distanță

Fie că vă orientați către un model smart, un model de ultimă generație sau unul clasic, veți avea negreșit parte de o experiență la volan așa cum nu ați mai avut până acum. Veți experimenta pe deplin o senzație de adrenalină și euforie, atunci când veți circula pe autostradă. Un Volkswagen second hand este o alegere ideala pentru cei care vor sa combine funcționalitatea cu autenticitatea. 

Indiferent de mașina pe care o doriți să o dețineți în garaj, trebuie să știți despre aceasta că pe lângă exteriorul ei impresionant, contează mult dotările care vin la pachet în ceea ce privește interiorul. Cum ar fi ca exteriorul să fie unul grandios, dar interiorul să nu fie pe măsura așteptărilor? Dacă alegeți o mașină Volkswagen, această diferență nu are cum să se întâmple, din fericire pentru dumneavoastră.   


 

Suceava
Masini la comanda
Messenger
NOU Vinde-ți mașina