X
  • filter-icon.svg Filtre
  • Sortează:
Promotie
Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD-i e-CVT - 2016
18066€ + TVA 18906€
In stoc

Toyota noi și rulate, mașini japoneze cu tehnologie avansată

Interesat de anunțuri Toyota? Ai ajuns în locul potrivit. Constructorii de autoturisme din Japonia sunt cunoscuți pentru tehnologia și noile modelele de mașini pe care le aduc aceștia pe piață. Unul dintre brandurile tot mai întâlnite la noi în țara este Toyota. 

Ești în căutarea unei mașini Toyota? Dacă da, cu siguranță îți dorești ca acesta să fie la un preț accesibil. Din păcate mașinile noi se află la prețuri destul de mari, iar din pricina acestui lucru mulți dintre noi nu își permite una. Pentru a intra în posesia unui autoturism japonez, alege o Toyota rulată. O poți viziona pe acesta atât online, cât și în cadrul showroom-ului nostru AutoDelRulate. Te așteptăm cu drag să ne vizitezi și să te ajutăm să faci o alegere potrivită pentru nevoile tale. 

Mașini rulate, la prețuri accesibile pentru fiecare conducător

Tehnologia, eleganța și confortul se îmbină într-o manieră practică în fiecare model de Toyota prezent în cadrul showroom-ului nostru.

Mașini second hand la prețuri accesibile pentru fiecare conducător

  • Sunt mașini fabricate de către un constructor din Asia, ce utilizează tehnologie avansată. Au reputație bună, sunt fiabile. 
  • Exista o varietate de modele, atât de la sedanuri până la SUV-uri și chiar pickup-uri.
  • Raportul calitate-preț avantajos. În plus, datorită ofertelor noastre la achiziție ai parte de servicii complete. Poți solicita atât ca persoană fizică, cât și juridică finanțare auto. 
  • Costuri de întreținere rezonabile. 
  • Tehnologia hibrid este prezentă tot mai des la noile modele, pentru a reduce cât mai mult poluarea mediului.
  • Rezistență la uzură te va face să o conduci timp îndelungată. 

Dacă cele de mai sus te-au făcut să fii mai curios, poți să ne faci o vizită cât mai rapid. Efectuează un test drive, care este gratuit și cu siguranță îți vei crea o părere bună despre autoturismul ales. 


 

Suceava
Masini la comanda
Messenger
NOU Vinde-ți mașina